Wat kunnen we voor u doen?

Buro 23 is een creatief full-service reklamebureau gevestigd in Zandvoort. Wij produceren websites, landingspagina’s, mobiele advertenties en banners voor reklamebureau’s en merken.


chatchat

Fris design

  • Buro 23 bouwt mooie websites die passen bij de uitstraling van uw bedrijf, maar vooral ook gebruiksvriendelijk zijn. Er wordt gewerkt tot uw volledige tevredenheid, ongeacht het aantal feedbackrondes.


Op elk toestel

  • Onze websites worden responsive gebouwd. Dit wil zeggen dat ze optimaal weergegeven worden op verschillende schermgroottes. Zo bent u helemaal klaar voor een toekomst waarin mobility centraal staat.


Hoog in Google

  • Scoren in zoekmachines is essentieel om relevante bezoekers aan te trekken. Op basis van een propere en geoptimaliseerde code maken wij uw website vindbaar. Onze expert informeert u steeds over bijkomende mogelijkheden.

 

Grafisch ontwerp

Buro 23 is gespecialiseerd in Online marketing, maar heeft ook ruime ervaring in offline-media. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe huisstijl, poster of advertentie.


chatchat

Huisstijl

  • Uw logo en huisstijl is het eerste dat potentiĆ«le klanten zullen zien. Het is dan ook van groot belang dat dit onmiddellijk de juiste impressie van uw bedrijf geeft en nalaat.


Brochures

  • Met een stijlvolle & doordachte brochure of catalogus verspreid je op een optimale manier je commerciĆ«le of informatieve boodschap bij je doelpubliek.


Flyers & Posters

  • Buro 23 heeft veel ervaring met het design en het bedenken van concepten voor het uitgaansleven. Bekijk in “ons werk” de gerealiseerde concepten en posters.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!